Muurstickers babykamer van Hippekinderspullen

Baby muurstickers zijn een geweldige manier om magie toe te voegen aan de wereld van uw kind en onze baby muurstickers zijn echt de mooiste in het hele land.

Er zijn bij hippekinderspullen vele muurstickers kinderkamer beschikbaar.

Een baby of kinderkamer kunt u leuk opvrolijken door de toevoeging van muurstickers met bijvoorbeeld tekst. U heeft vele mogelijkheden waarbij de meeste van de muurstickers  tekst in verschillende maten te verkrijgen zijn. Als u het net even anders wilt dan op de website dan kunt u ook even een email sturen met uw wensen. Eventuele kleuren kunnen net iets anders zijn dan het resultaat van de muursticker. U kunt altijd contact opnemen als u twijfelt over een kleur.

Bij deze pagina hierboven zijn de muurstickers te vinden. Mocht u eventueel ook nog geinteresseerd zijn in naamstickers of tekststickers dan is de link verderop deze pagina tevinden.

De naamstickers kunnen op muren en duren hechten maar moeten wel glad en vetvrij zijn. De stickers zullen op een kalkhoudende verf (kalkmuur) gaan loslaten. U kunt altijd eerst een klein stukje sticker aanvragen om te proberen of het inderdaad blijft plakken mocht u twijfelen.

Het is niet mogelijk om de stickers te ruilen omdat deze speciaal gemaakt worden op bestelling.

De stickers die wij leveren komen met een rakel (vanaf € 25,00), een instructie om ze te plakken en een stukje dat u eerst kunt proberen of de sticker inderdaad zal blijven plakken.

Er zijn hele leuke en grappige raamstickers om op allerlei plaatsen te kunnen plakken: een kunt bijvoorbeeld een afbeelding kiezen met de naam van uw kind erbij die in verschillende kleuren en maten te verkrijgen is. Ongeveer zal de breedte van een sticker op 30 cm komen waardoor het ook precies op een deur van een kinder of babykamer past. U kunt ons ook emailen voor een afmeting groter dan 30 cm. Zit de sticker die u graag voor ogen had er niet tussen dan kunt u ons ook emailen om te kijken wat er mogelijk is.

U kunt bij ons ook muurstickers tekst voor de kinderkamer met een tekst bestellen. Zo kunt u een kinderlied, uitdrukking of een versje op de muur plakken. Dit kan natuurlijk ook in combinatie van afbeeldingen om het compleet te maken. Wij hebben diverse mogelijkheden. U kunt zelf ook een ander lettertype kiezen of bepaalde tekst ondanks dat deze er niet tussen staat. Wederom kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

De stickers kunnen op muren en duren hechten maar moeten wel glad en vetvrij zijn. De stickers zullen op een kalkhoudende verf (kalkmuur) gaan loslaten. U kunt altijd eerst een klein stukje sticker aanvragen om te proberen of het inderdaad blijft plakken mocht u twijfelen.

Wij beschikken ook over silhouette stickers. Het zullen standaard stickers zijn maar ook de mogelijkheid op maat. Het is een origineel idee om een foto van uw kindje of baby als silhouet sticker aan de muur of wand. U kunt daarbij het helemaal opvrolijken door er een naamsticker bij te bestellen en er onder te plakken. Dit is ook een erg leuk idee om als cadeau te geven voor oma en opa/voor op verjaardagen etc.

Door het gebruik van een raamsticker bij de geboorte van uw baby kunt alle buren laten weten dat er een kleine geboren is. U kunt natuurlijk ook een gewone sticker of iets dergelijks op het raam plakken. Belangrijk om goed na te denken aan welke kant van het raam de sticker geplakt zal moeten worden.

Muurstickers babykamer zijn een geweldige manier om een ​​woonruimte te versieren met een klein budget. Er is geen kleverige residu links op de muren, en de inspanning om deze te regelen op uw muren vereist zeer weinig inspanning. Een van de grootste voordelen van het gebruik muurstickers is dat ze de meest saaie en flauw ruimte in uw huis te transformeren in een geheel nieuwe wereld. Of u wilt uw nieuwe baby geven een schattige kleuter-setup of wilt u de jazz van de kamer met wat kleur en design, met behulp van decoratieve muurstickers zal altijd de beste manier om het te laten gebeuren.